Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [Easy] Nexoria.pl - Serwer z pazurem.

ddaammiiaannq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobię to za moda linki z poza mpc w code

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

a tak w ogóle to która to prezentacja?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Download:
Na stronie, ale ma małe wiruski i zaraz dam Wam nowego klienta + skan :)
małe? uważasz że Ramnit to "mały" wirusek? potrzymaj go 2-3 tygodnie na systemie, to zobaczysz jego "małą" moc. serwer gówno z wirusem. Nie polecam.
Opublikowano

nie widze nigdzie tego ts , moze ktos podac ?

Wbicie na mapke 100 lvl - 15 min super fajnie .. O znalazlem metka super . Ubilem ! cieszy mnie drop .. Jeden krok na koniu dalej i loglo .. :( Ale Co tam zaraz wbije i bede expil .. Klikam start i na postac za huya sie wbic nie da na zadnym .. 

.:: MrBrukiew ::.

.:Pomoc?:.

.:Pytanie?:.

.:Proźba?:.

Opublikowano

naprawcie bugowanie sie po jakims czasie clienta... nie da sie ulepszac bizu, oraz stalki naprawicie to? jak narazie nie zagram do czasow naprawy. serwer wymaga jeszcze 2 tygodnie napraw. Dziękuje tyle w temacie.

Opublikowano

naprawcie bugowanie sie po jakims czasie clienta... nie da sie ulepszac bizu, oraz stalki naprawicie to? jak narazie nie zagram do czasow naprawy. serwer wymaga jeszcze 2 tygodnie napraw. Dziękuje tyle w temacie.

Witam. Mój kolega (autor tematu) dostał bana, więc przejmuję jego rolę.

Co do bugowania klienta to nie za bardzo zrozumiałem o co Ci chodzi. Biżuteria da się ulepszać, stalek nie ulepszamy ponieważ droopią zbroje na większy poziom z metków. Dopiero je można ulepszać. To tyle. 

Opublikowano

opierdalają się, a ja 11% skanowania i już 300 plików zarażonych. powinni już dawno każdy po permie na IP wyłapać. ;) będzie nocka spędzona nad czyszczeniem lapka z wirusów. nawet clienta nie mogę skasować, bo wyskakuje, że jakieś pliki korzystają za jakichś programów, których nigdy w życiu nie pobierałem, chyba będzie format.

Opublikowano

KUR** CO TO MA BYC .. Skan systemu i polowa plikow usunietych .. Co za syf .. bez formatu sie nie obejdzie . . 

.:: MrBrukiew ::.

.:Pomoc?:.

.:Pytanie?:.

.:Proźba?:.

Opublikowano

Jak ktoś chce pomocy w usunięciu tego wirusa z komputera to zapraszam do działu komputery. Przy okazji udowodnię że w tym kliencie był i jest wirus. 

www.mpcforum.pl/forum/706-problemy-usterki
Opublikowano

Niestety nie polecam, serwer gotowiec z plików przygotowanych przez Sasori, a właściwie plików stworzonych pod klienta gry z Theris.pl - bo client w całości jest przywłaszczony od nas.

Warto zapoznać się z moją wypowiedzą, kiedy Sasori prezentował swój serwer na naszym cliencie:

http://www.mpcforum....umpl/?p=9821195

Link do prezentacji serwera Theris:

http://www.mpcforum....l-dedyk-medium/

Umiejętności Berserker, Defender i Magic?

Taka jest ich pierwotna funkcja:

534d9480c4c3b.png

Wiele ikonek, skryptów, WSZYSTKIE nazwy nowych potworów oraz multum implementacji broni wymagających poprawnego działania item1 jest mojego autorstwa i nie życzę sobie przywłaszczania mojej pracy.

Nie rozchodzi mi się o jakieś prawa autorskie, wiadomo jak to jest na scenie prywatnych serwerów, jedynie o rzetelność i samodzielność w tym co robimy, a jeśli właściciele serwera przywłaszczają sobie czyjąś pracę,

stawiając serwer na gotowcu, to oznacza że nie włożyli własnego wkładu w to, na czym chcą zarabiać, a to oznacza mniej więcej tyle, że za miesiąc postawią kolejny serwer, bo im nie zależy, skoro nie musieli się napracować..   :)

Nie życzę Wam źle, po prostu robiąc serwer na gotowcu nie liczcie na owacje - tym samym przywłaszczając sobie czyjegoś clienta,  włożyłem w niego sporo pracy, nawet ikonek swoich nie potraficie zrobić, zwoje... wszystko zerżnięte - to przykre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...